Hypoxi trening

HYPOXITRAINER


Šta je HYPOXI trening?
HYPOXI TRENING efekat ostvaruje po principu iskorišćenja uticaja vakuuma na telo i pojačava cirkulaciju na mestima koja imaju više masnog tkiva, tj. na zadnjici i butinama.


Na koji način HYPOXI ciljano uspeva da odstrani masti?
Pri običnom treningu (Hometrainer, trčanje…) krv se transportuje u muskulaturu, sa ciljem da joj obezbedi kiseonik i hranljive materije. Slojevi masti na zadnjici i butinama su manje prokrvljeni. To je lako osetiti i izmeriti.
Nakon treninga, kada stavite ruku na zadnjicu ili butinu, čak i na dodir, primetićete znatno nižu temperaturu nego u mišićima. Hipoxy trening podiže temperaturu na tim kritičnim mestima. Povećanje prokrvljenosti i telesne temperature, na taj način, tope masne naslage i celulit.

Zašto je HYPOXI trening bolji od drugih anti-celulit programa?

HYPOXI - trening se odigrava u oblasti sagorevanja masti. Celulit je sa jedne strane labavo vezivno tkivo i mast. Mast je liferant energije i mora sagoreti. Telo međutim nemože tako lako i spontano uništiti mast. To bi bilo kao kada bi ste napunili rezervoar Vašeg automobila gorivom, parkirali ga u garažu i sutra bi rezervoar bio prazan. Ovo je nelogično, zar ne? Da bi gorivo sagorevalo morate auto uključiti i pustiti motor da radi. Trening sagorevanja masti je ista stvar. Na taj način uključujete svoj motor. Sa HYPOXI - možete ciljano upravljati delovanjem, sprovesti cirkulaciju na samu površinu kože i time popraviti njen izgled i ukloniti mast. Revolucionarna HYPOXI terapija omogućava Vam da ciljano uklonite mast za problematičnih zona, sa vidnim i osetnim rezlutatima koji se postižu u kratkom vremenskom periodu. Izvan toga možete uspeh Vaše terapije poboljšati pravilnom ishranom.

Revolucionarna HYPOXI terapija omogućava Vam da ciljano uklonite mast za problematičnih zona, sa vidnim i osetnim rezlutatima koji se postižu u kratkom vremenskom periodu. Izvan toga možete uspeh Vaše terapije poboljšati pravilnom ishranom.

Kako se upražnjava HYPOXI trening?
Trajanje treninga je od 30 – 45 minuta uz stalni monitoring pulsa u cilju određivanja oblasti sagorevanja masti. Rezlutat se ogleda u ubrzanoj i dugotrajnoj eliminaciji prekomernih telesnih masti na kritičnim površinama.

Izgubite i do 40cm ukupno u obimu (stomak, gluteus, noge) ZA 2–3 MESECA!!!


OSETITE I VIDITE!


KLIKNITE DA ZAKAŽETE BESPLATNI PROBNI HYPOXI TRENING!